SMARTBADET

smartbadetDet er ikke antall kvadratmeter som avgjør velvære på badet, det er hva du gjør ut av dem som teller. Leddet dusjdører som kan slås inntil veggen når de ikke er i bruk, er praktisk og plassbesparende. MIE baderomsmøbler har ekstra god dybde i skuffer og full uttrekk. Et høyskap og/eller speilskap gir deg verdigfull ekstra oppbevaringsplass som gjør baderommet både smart og funksjonelt.

* SMARTBADET INNEHOLDER:
1: MIE 90 servantskap 6 660,-
2: ADA 90 Mid servant 2 760,-
3: MIRI SORT servantbatteri 1 990,-
4: Pop-up og vannlås 535,-
5: IDA 90 speilskap 6 590,-
6: MIE 176 3S høyskap 9 235,-
7: LIAM SORT leddet dusjhjørne 90 7 590,-
8: Frøya sort Rainshower 8 990,-

SMARTE LØSNINGER PÅ SMÅ BAD

Drømmer du om et større bad? Det er ikke alltid størrelsen det kommer an på. I de fleste tilfellene er badet ditt akkurat passe stort. Bare du tenker praktisk.

 

Dusjdører – for deg som vil spare gulvplassen når dusjen ikke er i bruk

Velger du dusjdører får du en optimal utnyttelse av plassen på baderommet. Du får god plass i dusjsonen, samtidig som du kan slå sammen dører og utnytte gulvplassen optimalt når dusjen ikke er i bruk. Velg mellom rette, buet eller leddet dusjdører. For de som ønsker en spesialtilpasset dusjsone kan du kombinere dusjdørene med våre faste glassfelt, du får da satt sammen en dusjløsning tilpasset ditt behov og baderommet størrelse.

Ønsker du deg badekar? Da har vi løsningen for deg.

Når du har få kvadratmetre å boltre deg på, bør du velge dusj fremfor badekar. Men elsker du lange, varme bad, kan du gå for en kombiløsning, med dusj i kar. VikingBad har en rekke badekar til små bad og hvis du kombinerer dette med en badekarsvegg, får du både dusj og badekar i samme løsning. Du unngår masse søl på gulvet når du dusjer. Uansett dusj eller dusj i kar, bør du velge glassdører som er gjennomsiktige for å få en større romfølelse på et lite bad.

Velg SLIM baderomsmøbler og speilskap for maksimal oppbevaringsplass

Utnytt veggplassen maksimalt om du har et bad på under 6 kvadratmeter. Da frigjør du gulvarealet. Baderomsmøblene til VikingBad har en egen SLIM kolleksjon, denne er kun 39 cm dyp, men allikevel har du god oppbevaring i skuffene. Ønsker du mer oppbevaringsplass anbefaler vi speilskap. Speilskapene har hyller på 15 cm og stikkontakt inni skapet, du kan da oppbevare toalettsaker, men også lade elektriske tannbørster, barbermaskiner osv. Husk også at rett belysning og plassering av speil har betydning for hvor stort rommet føles. Utnytt plassen over det vegghengte toalettet til hyller og på døren kan du montere håndkleknagger.

budsjettbadet