SORT HARMONI HOS KAROLINE JAKOBSEN

Vår leverandør VikingBad har levert ett komplett bad, i sort harmoni, les hele artikkelen her

Karoline Jakobsen er stylist og interiørdesigner hos Kiil Slettvold og driver instagramkontoen https://www.instagram.com/itskjakobsen/
Karoline, 32 år og bosatt i Tromsø sammen med mann og barn og jobber med SoMe, foto og som stylist. Karoline har bygget et bad med sort eik møbler og sorte detaljer i kombinasjon med beige Sabbia flis.

LITT OM KAROLINE
Karoline, 32 år og bosatt i Tromsø sammen med mann og barn. Hun jobber med SoMe, foto og som stylist. Badet er et tidløst og lekkert bad med sort eik møbler og sorte detaljer i kombinasjon med beige Sabbia flis.

Drømmebadet mitt er en blanding av urban og nordisk, og ikke minst at det gir deg litt av den «spafølelsen». Jeg liker å mikse litt ulike materialer, farger og former, men at det samtidig er en rød tråd på det hele.

KAROLINE SOM VIKINGBAD AMBASSADØR
Karoline har en god miks av kvaliteter og egenskaper som vi så etter. Hun har en varm og lekker stil og er i tillegg veldig god til å ta bilder. Instagram kontoen hennes oser av kvalitet og troverdighet, og vi tror Karoline vil bli en unik og verdifull samarbeidspart i tiden fremover.

Jeg søkte som ambassadør hos VikingBad da de har alt du kan tenke deg innenfor baderom. Og nå som vi skal flytte i ny bolig å pusse opp, er det utrolig kjekt og kunne ta med følgerne på prosessen! Det er en stor ære og få presentere Vikingbad i mitt hjem og i mine kanaler!

banner tegneprogram caser 1000x4003 astri 1 - Nordisk stil Follo Bad AS