ELEGANT BADET HJEMME HOS JOHANNES OG ANGELINE

Vår leverandør VikingBad har levert alt fra tegning til komplett bad, Les hele artikkelen på deres nettsider her

Vi er så stolte og glade for å presentere nye VikingBad ambassadører, Johannes og Angeline Simonsen som bygger et flott hus på Støle i Grimstad.

LITT OM JOHANNES OG ANGELINE
Johannes og Angeline Simonsen kommer fra det blide sørlandet, og har lenge hatt en drøm om å bygge et eget hus. Begge jobber i kreative yrker, Johannes som tømrer med eget tømrer firma og Angeline som frisør. De startet prosessen med ny bad med en god kaffe kopp og tegneporgrammet til VikingBad.

Når de kom over at VikingBad søkte ambassadør, var de raske med å søke. Det var et genialt tegneprogam og enkelt å finne fram til den stilen man liker best. – Det var uten tvil Elegant stilen som faller best i smak hos oss, både fordi vi liker det stilrent, men også klassisk.

«Drømmebadet vårt er jo akkurat det vi nå får! Et helsort elegant bad med flotte gull detaljer, sier Johannes og Angeline»

HVORFOR JOHANNES OG ANGELINE SOM AMBASSADØRER
Det var mange grunner til at VikingBad ønsket å jobbe med Johannes og Angeline. I tillegg til at de er ett flott par med masse ideer og glimt i øyet, har de tegnet et fantastisk fint og ELEGANT bad med helsorte vegger og gulldetaljer. Vi bare ELSKER dette! Johannes som snekker der han deler spennende tips og historier på Instagram kontoen https://www.instagram.com/carpentersimonsen/ . Her har han over 8000 følgere og en spennende målgruppe bestående av menn og fagfolk. På denne kontoen vil han dele store deler av utvalg og monteringsprosessen av badet. Når badet er ferdigstilt vil badet bli delt i større grad på deres lekre og spennende huskonto https://www.instagram.com/casadelsimonsen/ hvor Angelina deler inspirasjon og lekre detaljer fra det nye huset.

Du kan lese hele artikkel hos vår leverandør VikingBad her

banner tegneprogram caser 1000x4003 astri 1 - Nordisk stil Follo Bad AS