Nordisk stil

Her kommer historien til Astid M. Vie fra vår leverandør VikingBad

VÅR AMBASSADØR ASTRID M. VIE
Astrid M. Vie er interiørdesigner og fotograf som driver eget firma og Instagram kontoen: https://www.instagram.com/astridmvie/ . Astrid har bygget NORDISK badet, se bilder under.

LITT OM ASTRID:
«Mitt namn er Astrid Marie Vie 37 år, eg bur i Førde saman med sambuer og 2 barn. Eg jobbar som interiørdesigner og fotograf. Eg søkte om å bli ambassadør fordi vi har snakka om å pusse opp badet i 2 år og hadde egentlig bestem oss for å starte etter nyttår i fjor, men så blei alt steng på grunn av Covid-19, så då sette vi det på vent.

«Då eg såg utlysinga til Vikingbad tenkte eg at no kaster vi oss rundt og søker, og viss vi blir valgt ut så setter vi i gang. Vi har brukt produkt frå Vikingbad på hytta vår og er veldig fornøgd med dei, og når vi såg at Vikingbad kunne levere totalpakke på bad var vi ikkje i tvil.»

Badet er eit dyrt rom å pusse opp, difor er det viktig for meg at vi gjer godt gjennomtenkte val som varer og ikkje er basert på trendar. Drømmebadet mitt er eit bad med tidlause, harmoniske fargar og materialer. Det skal vere nøytralt, samtidig varmt og innbydande. Vi vil kombinere ulike overflater og materialer for å skape dynamikk i rommet. Eg ønsker at badet skal vere funksjonelt med praktisk og smart oppbevaring slik at det er lett å halde rommet ryddig. Badet vårt er ikkje stort og det er difor viktig at det ikke blir overmøblert. Vi skal ha store fliser på golv og veggar i våtsoner, og slette veggar i resten av rommet. Det skal vere minst mogleg fuger slik at det er enkelt å halde reint.

Vi ønsker å spesialbygge ei dusjnisje som blir kledd med treverk på utsida for å dra inn naturelement og skape eit bad som er skreddersydd for vår familie. God belysning er viktig. Vi har valgt speil med ledbelysning rundt. I tillegg har eg laga ein lysplan i samarbeid med lysleverandøren vår som skal gje oss god grunnbelysning på badet samtidig som vi kan skape ei god og lun stemning på badet når vi ønsker det»

HVORFOR VALGTE VI ASTRID?

Vi hadde hundrevis av søkere, men Astrid skilte seg raskt ut med sin unike og delikate stil. Hun er både god til å style og ta bilder og har en superlekker Instagram konto som inspirerer mange hver eneste dag. Vi er så glad hun har takket ja til å være vår ambassadør og er helt sikker på at hun vil fronte VikingBad og vise frem Nordisk badet på en god og unik måte.

Vi håper dere vil følge våres spennende reise med Astrid i tiden fremover.

Du kan lese hele artikkelen hos VikingBad her.

banner tegneprogram caser 1000x400 simonsen - ELEGANT BADET HJEMME HOS JOHANNES OG ANGELINE Follo Bad ASbanner tegneprogram caser 1000x4002 karoline - SORT HARMONI HOS KAROLINE JAKOBSEN Follo Bad AS