Hva må gjøres ved renovering av gammelt bad?

Når du skal bygge ett nytt bad er det en rekke arbeid som må utføres. Vi i Follo Bad, sørger selvfølgelig for at denne prosessen blir så smidig som mulig for deg som kunde. Hos oss trenger du kun en leverandør å forholde deg til.

  1. Konsultasjon og planlegging: Vi vil møte deg for å diskutere dine ønsker og behov, og utarbeide et forslag til løsning basert på budsjett, stil og funksjonalitet. De vil også gi deg en oversikt over materialer og arbeidsprosesser som er involvert i prosjektet, og gi deg en estimert tidslinje og kostnadsramme.
  2. Riving av gammelt bad: Vi vil fjerne alt utstyret i badet ditt, inkludert dusj, toalett, badekar, vask, fliser og rør. Dette kan også inkludere fjerning av gamle gulv, vegger og tak.
  3. Rørleggerarbeid: Vi vil installere nye rør og avløp, det vil legges rør-i-rør løsninger for å forebygge vannlekkasjer, samt koble til badekar, dusj, vask og toalett på riktig måte. Vi legger også opp rør for vaskemaskin og andre tilkoblinger du måtte trenge.
  4. Elektrisk arbeid: Hvis det kreves elektrisk arbeid, vil vi sørge for at våre partnere vil komme å koble til alle elektriske komponenter, inkludert belysning, stikkontakter og eventuelle varmekabler.
  5. Konstruksjon av vegger, tak og gulv: Vi vil bygge nye vegger, tak og gulv etter dine ønsker. Vi legger varmekabler, støper opp nytt gulv, legger våtroms plater og membran etter gjeldende byggeforskrifter. Når dette arbeidet er utført legger vi fliser eller våtroms panel etter ønske.
  6. Montering av nytt utstyr: Follo Bad AS vil installere dine nye baderomsmøbler som dusj, dusjvegger, badekar og servantskap, samt tilbehør som dusjvegger, dusjnisjer og toaletter, enten vegghengte eller gulvstående. Vi designer etter behov.
  7. Ferdigstilling: Follo Bad AS går igjennom arbeidet som er utført sammen med deg som kunde. Leverer en sluttatest.

Det er verdt å merke seg at prosessen kan variere avhengig av omfanget og størrelsen på prosjektet, og Follo Bad AS vil tilpasse prosessen etter dine spesifikke behov og ønsker.

membranduk system lavopploest e1504565947875 - Bygge nytt bad Follo Bad AS20180526 152955 - Bytte fra gamle kobberør til rør-i-rør Follo Bad AS