Bytte fra gamle kobberør til rør-i-rør

Det er flere grunner til at det kan være gunstig å bytte ut kobber rør med rør i rør løsning, inkludert følgende:

  1. Lekkasjer: Kobber rør kan ha en tendens til å korrodere over tid, og når dette skjer, kan det oppstå lekkasjer i rørene. Dette kan føre til vannskader og fuktproblemer i hjemmet ditt. Med rør i rør løsning er rørene laget av et annet materiale enn kobber, og er mindre utsatt for korrosjon og lekkasjer.
  2. Vannkvalitet: Kobber kan frigi kobberioner i vannet som går gjennom rørene, og dette kan føre til at vannet smaker metallisk eller bittert. Rør i rør-løsning bruker rør av plast eller annet materiale, som ikke har samme egenskaper som kobber.
  3. Enklere å reparere: Med rør i rør-løsning kan man lettere reparere deler av rørsystemet ved å bytte ut enkeltkomponenter. Med kobber rør, vil man ofte måtte kutte og lodde sammen rørene for å reparere en del av systemet, noe som kan være mer tidkrevende og kostbart.
  4. Mindre støy: Rør i rør-løsning kan gi mindre støy og vibrasjoner i rørene, spesielt når vannet strømmer gjennom systemet.
  5. Enklere installasjon: Rør i rør-løsning er enklere å installere, spesielt i eksisterende bygg der det kan være vanskelig å legge nye rør. Med rør i rør-løsning kan man enklere koble de nye rørene til eksisterende rørsystemer, uten å måtte rive opp store deler av vegger eller gulv.

Samlet sett kan bytte til rør i rør-løsning gi en rekke fordeler i forhold til tradisjonelle kobber rør, inkludert mindre lekkasje og bedre vannkvalitet, samt enklere vedlikehold og installasjon.

20180613 121220 - Hva må gjøres ved renovering av gammelt bad? Follo Bad ASmie mrk gr og sofie sort - Hvor lang levetid har ett tradisjonelt bad. Follo Bad AS