2-3 uker til nytt bad? Kontakt oss da vel?

Vi har tilbud om gratis og uforpliktende befaring til alle som ønsker ett pristilbud fra oss. Vi skreddersyr pristilbud og løsning etter deres utgangspunkt. For at du som kunde skal få ett best mulig pristilbud fra oss er det viktig at vi forstår dine behov og ønsker i detalj.

Trenger du hjelp med ditt prosjekt? Vi kontakter deg

Gatenavn, postnummer og sted

Hvor mye ønsker du å bruke på ditt prosjekt?

Når ønsker du å starte?

Har du noen bilder du ønsker å dele med oss? Last opp her

Med VikingBad sitt tegneprogram så kan du enkelt tegne opp ditt eget bad og velge de produktene du ønsker fra vårt sortiment. Vi kan også bistå med mål, tegninger og prosjektering. Du kan gjøre alt fra å legge inn eksakt størrelse på ditt bad, plassere flis på veggen og teste fargekombinasjoner på møbelet.

Her kan du leke med fargevalg, designe og tilpasse produkter slik at du kan lage ditt personlige og unike baderom. På denne måten vil du enkelt kunne se for deg hvordan akkurat ditt baderom blir med din personlige stil.

NB! Tegningen er et visuelt forslag og gir et overblikk over priser på produkter. Kostnad for montering/håndverker arbeid er IKKE inkludert. For å realisere ditt baderom må rørlegger godkjenne oppsett i forhold til røropplegg etc.