Vi bygger ditt bad fra A-Å på 2-3 uker til en konkurransedyktig pris.

Hva sier kundene? Referanser

 • Vi ansatte Follo Bad for å rive ett gammelt bad, samt bygge ett nytt. Arbeid ble flott utført, samt gutta er flinke til å holde det ryddig rundt seg, alt levert til både riktig tid og til riktig pris. Dyktige fagfolk som vet hva de driver med. Anbefales til alle som ønsker seg nytt baderom!

  Christer Grevæg Daglig leder, Ferd Media AS
 • Vi skrev kontrakt i forkant og alt skjedde til avtalt tid. De som arbeidet her dekket alltid til utsatte områder og det ble ryddet etter endt arbeidsdag hver dag. Vi opplevde at de gjorde sitt ytterste for at arbeidet skulle forstyrre oss minst mulig (og det betyr litt når man er hjemmeværende og arbeidet foregår mandag-lørdag i tre uker), og vi fikk alltid svar på det vi spurte om. Resultatet ble veldig bra. Vil absolutt anbefale Follo bad.

  Elisabet Berg Kunde
 • Totalrenovering av bad på ca 6 kvm. Badet ble gjort på 2 uker som avtalt. Profesjonelt utført med kvalitetsprodukter til en noe bedre pris en de fleste andre seriøse aktører. For oss var det viktig å finne en aktør som var trygg å bruke som fulgte krav og standarder og at badet ble gjort på en forskriftsmessig måte. Samarbeidet gikk veldig bra. Daglig leder og håndverkere var super hyggelige og holdt oss oppdatert underveis. Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet, Verdi

  Lars Fredrik Gjærum Sletbak Kunde
 • Fikk pris av follo bad på totalrenovering (slå sammen bad og wc, tette en dør, rive alt ned til reisverk pigge opp gammelt gulv osv, nye rør og elektrisitet) som lå godt under de andre prisene vi innhentet. Arbeidet ble utført uten ekstra kostnader til avtalt tid 2 uker og 2 dager. Håndtverkere holdt det ryddig rundt seg og ryddet bort alt utstyr når de var ferdig for dagen. Badet ser meget bra ut. En bekjent av meg startet med tilsvarende prosjekt men med annet firma omtrent samtidig, follo bad har utført arbeidet billigere og mye kjappere enn det andre firmaet. Pga hvor ryddig håndtverkere har holdt det har det gått fint å bo her med en 3 åring under hele prosessen. Velger gjerne follo bad igjen om vi skal pusse opp flere bad.

  Marius Grønvold Kunde
 • Vi skrev kontrakt i forkant og alt skjedde til avtalt tid. De som arbeidet her dekket alltid til utsatte områder og det ble ryddet etter endt arbeidsdag hver dag. Vi opplevde at de gjorde sitt ytterste for at arbeidet skulle forstyrre oss minst mulig (og det betyr litt når man er hjemmeværende og arbeidet foregår mandag-lørdag i tre uker), og vi fikk alltid svar på det vi spurte om. Resultatet ble veldig bra. Vil absolutt anbefale Follo bad.

  Elisabet Berg Kunde
 • Follo bad får våre beste vurderinger. De har revet og pusset opp både et stort bad i 2.etg og en svær terrasse. Detaljkunnskapen er stor. Kommunikasjonen utmerket. Arbeidskapasiteten ikke til å sammenligne med så mange andre, for å si det pent. Utførelse og rådgivning underveis utmerket. Vi har valgt å samarbeide med Follo Bad i flere omganger fordi vi kan stole på kvalitet og pris.

  Hege Mari Akerholt Næss Kunde

Trenger du hjelp med ditt prosjekt? Vi kontakter deg

Gatenavn, postnummer og sted

Hvor mye ønsker du å bruke på ditt prosjekt?

Når ønsker du å starte?

Har du noen bilder du ønsker å dele med oss? Last opp her

Hva slags tjenester leverer vi?

Totalrenovering av baderom

Vi har alle nødvendige godkjenninger, lang og bred erfaring med oppussing av bad og våtrom, og bruker utelukkende godt utprøvde materialer- og produkter som også er sintef godkjente for våtrom

Alle våre prosjekter kontraktsfestes, med avtalt frist for ferdigstillelse. I etterkant av ferdigstillelse vil du motta dokumentasjon innen alle fagfelt, og vi tilbyr deg 10 års tetthetsgaranti.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ditt baderom i dag, for en kostnadsfri befaring.

Fordeler ved å bruke oss på ditt bad

* Gratis befaring og utarbeidelse av meget forståelig og nøye beskrevet pristilbud.
* Vi kan vise til referanseprosjekter og mange fornøyde kunder.
* Kort reaksjonstid ved inngått kontrakt.
* Vi har koordinerer hele prosjektet så du kun har et firma og forholde deg til.
* Alle er dyktige håndverkere som vet hva som skal til for å få et funksjonelt og godt våtrom.
* 1 fast kontaktperson og forholde seg til.
* 10 års tetthets garanti.
* Gode samarbeidspartnere med lang erfaring.
* Ryddig arbeids prosess og kort byggetid

Baderom til fastpris gir forutsigbarhet og trygghet

Ferdig bad til ferdig pris

Vi ønsker å tilby deg fullstendig forutsigbarhet og trygghet fra A til Å i renoveringen av badet ditt. Du har frihet til å velge akkurat de løsninger, materialer og møbler du ønsker, og får en nøyaktig pris på total leveransen. Vi tar hånd om alt det praktiske, og tegner badet sammen med deg, slik at du får et godt inntrykk av sluttresultatet.

Når du bestiller ett ferdig bad hos oss vil du føle att alt henger sammen, er riktig levert, til riktig tid, og riktig pris. Vi har et solid team med erfarne våtroms byggere hos oss, vår våtrom koordinator har hatt fagbrev siden 2005 og er også våtrom sertifisert. Follo bad har også autorisasjon for sveising av banemembran /sarnafil duk fra både Litex og Protan.

Rommet med de hardeste påkjenningene

Vi gjør viktig jobb på riktig måte

Badet er det rommet som har de hardeste påkjenningene i en bolig, derfor er det veldig viktig at dette våtrommet er bygd opp på en teknisk forsvarlig måte, og tilfredsstiller dagens strenge forskrifter.

Det spesielle med våtrom er at mange faggrupper er involvert her, og koordineringen er svært viktig med hensyn til kvalitet, løsninger og fremdrift. Follo Bad har eget team innenfor alle fag med unntak av elektriker og ventilasjon. Men også her har vi faste samarbeidspartnere som vi koordinerer med. I klartekst betyr dette at Follo Bad er den eneste aktøren du trenger å forholde deg til.